Talvilomatapahtuma ja -leiri Meriharjussa ja Uutelan kämpällä

Talvilomaleiri Meriharjussa 17. – 19.2.2020

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö järjestää helmikuussa 17.-19.2.2020 Meriharjun luontotalolla talvilomaleirin 12-16-vuotiaille.

Ohjelmassa painotetaan vahvasti seikkailu & luontotoimintaa sekä ympäristökasvatuksellisia menetelmiä. Ohjelmassa on ainakin  suppailua, kiipeilyä, luonnonkosmetiikka-pajaa, riippumattoilua metsässä, retkeilytaitojen harjoittelemista sekä tunnelmointia nuotion ääressä herkutellen. Leiriläisillä on lisäksi mahdollisuus päästä nauttimaan saunasta ja leiri-illanvietoista. Ohjelma on säävarauksellinen.

Yöleirin hinta on 20 e/hlö sisältäen majoituksen, kolme ateriaa päivässä ja ohjelman. Leiri alkaa maanantaina 17.2. kello 9.00 ja päättyy keskiviikkona 19.2. kello 15.00.

Ilmoittautuminen avautuu 23.12. harrastushaun sivuilla: https://nk.hel.fi/harrastushaku/ (Hae hakusanalla talviloma).

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/590240801801722/

 

Kuvahaun tulos: satakolkyt

Talvilomatapahtuma 17.2. – 18.2.2020

 

Meriharjussa järjestetään lisäksi avoin talvilomatapahtuma maanantaina 17.2. kello 9-16 ja ja tiistaina 18.2. kello 9-16. Paikalle voi saapua omien aikataulujen mukaisesti kello 9 ja 16 välillä. Osallistujiksi toivotaan sekä yksittäisiä nuoria että nuorisoryhmiä. Tapahtumaan voi siis saapua vaikkapa oman kaverin tai oman alueen nuorisotalon ryhmän kanssa! Ohjelmassa on erilaisia ohjattuja aktiviteetteja suppailusta luonnonkosmetiikkapajaan (tarkempi ohjelma alla). Tapahtumaan osallistuville suositellaan omien eväiden mukaan ottamista. Paikan päältä on myös mahdollista ostaa välipalaa nimellistä maksua vastaan. TALVILOMATAPAHTUMAN OHJELMA: Aikataulu on sama sekä maanantaina 17.2. että tiistaina 18.2. Kaikkiin työpajoihin lähdetään Uutelan kämpältä.  Kello 10.30 lähtien mahdollisuus joko suppailuun, kiipeilyyn tai luonnonkosmetiikkapajaan Kello 12.30 lähtien mahdollisuus joko suppailuun, kiipeilyyn tai riippumatto-luontohetkeilyyn Kello 14.30 lähtien mahdollisuus joko kiipeilyyn, luonnonkosmetiikkapajaan tai Satakolkyt-hankkeen elämykselliseen rantaretkeen (lisätietoja hankkeesta: https://satakolkyt.fi/) Otattehan huomioon, että jokaiseen ohjattuun aktiviteettiin mahtuu kerralla noin kymmenkunta osallistujaa. Lisäksi Meriharjun grillipaikka on lämpimänä kello 10.00-15.00. Grillipaikalla osallistujilla on mahdollisuus grillata omia eväitä ja paistaa tikkupullaa. Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö tarjoaa grillaajille kuumaa mehua. Lämmittelemään pääsee myös alueelta löytyvään kaminalämmitteiseen puolijoukkuetelttaan kello 10.00-16.00. Säiden salliessa mahdollisuus myös kokeilla lumikenkäilyä sekä muita talviulkoilu-aktiviteetteja. Julkisen liikenteen linjat 819 (lähtö Vuosaaren metroasemalta, vuoroväli yksi tunti) sekä 90 (lähtö Vuosaaren metroasemalta, vuoroväli noin puoli tuntia) ajavat Meriharjun Luontotalon lähelle. Omalla autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy kävelymatkan päästä tapahtumapaikalta (Skatan tilalta käännös vasemmalle Särkkäniemeä pitkin kohti Uutelan koirapuiston parkkialuetta).

Ilmoittautuminen avautuu 23.12. harrastushaun sivuilla: https://nk.hel.fi/harrastushaku/ (Hae hakusanalla talviloma).

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/2505883896191123/