Ilmasto-TET Meriharjun luontotalolla

Nuorten Akatemia yhteistyökumppaneineen koordinoi uudenlaista TET-jaksoa, jonka aikana selvitetään mi­ten ilmastonmuutos ja työelämä liittyvät toisiinsa. Ilmasto-TET on nuorten kanssa yhdessä kehitetty mielekäs tapa oppia ilmastonmuutoksesta sekä tutustua työelämään. Tavoitteena on innostaa nuoria toimimaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, opettaa nykypäivän työelämätaitoja ja auttaa myös yrityksiä toteuttamaan ohjattuja ja hyödyllisiä TET-jaksoja.

Meriharjun luontotalo on yksi Ilmasto-TET paikoista. Viikolla 43 Meriharjun luontotalolla oli kolme oppilasta tutustumassa työelämään ja ilmastoasioihin. Yhtenä tettiläisten tehtävänä oli tutkia miten luontotalolla huomioidaan ilmastonmuutos. Alla olevasta videosta voit katsoa tettiläisten huomioita.  Lisäksi Nuorten akatemian ilmasto-TET blogista voit lukea tettiläisten blogikirjoituksen.