Luomu-ja vegaanituotteet testissä

Testasimme puutarhanuorten kanssa kesän luomu-ja vegaaniherkkuja. Raatimme koostui kuudesta henkilöstä,  joista suurin osa ei ole aiemmin syönyt luomua tai vegaanisia tuotteita.

Kolmen kaverin vegaanijäätelöt saivat kaikki hyvät arvosanat, etenkin suklaa & pähkinäkinuskikastike oli lähes kaikkien mielestä 5/5. “Miten tämä voi olla vegaanista?” Tosi hyvää, täyteläistä ja suklaista jäätelöä.

Testasimme myös Govindan tamari-manteleita, Urtekramin luomu tortillasipsejä sekä iChockin vegaanista suklaata ja Vivanin luomusuklaita. Tamarimantelit olivat kaikkien mieleen, tortillasipsit aika perussettiä ja suklaiden kohdalla mielipiteet jakautuivat hieman enemmän. IChockin vegaanisuklaa oli hieman pettymys, sillä se muistutti maultaan pääsiäismunasuklaata. Vivanin Cappuccino ja Caramel Creme olivat kumpikin hyviä ja täyteläisiä, mutta kahvin maku oli aika voimakas ja kesähelteet sulatti suklaat nopeasti.

Arviot:

3Kaveria suklaa& pähkinäkinuskikastikejäätelö: 5/5

3kaveria piparminttusuklaa 4-/5

3kaveria lakritsikookosjäätelö 3,5/5

govinda tamarimantelit 4-/5

iChock Classic vegan suklaa 2/5

Vivani Cappuccino suklaa 3/5

Vivani Caramel creme suklaa 3,5/5