Eläintoimintaa

 

Hei, täällä taas viestintänuoret!

 

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö järjesti tänä keväänä ympäristö Ruuti kyselyn, josta kävi ilmi, että nuoret ovat kiinnostuneet eläintoiminnasta erittäin paljon. Me lähdimme matkalle Helsingin keskustaan selvittämään, mitä tämä eläintoiminta voisi konkreettisesti olla.

Kysyimme nuorilta, että minkälaista toimintaa he haluaisivat järjestää toisille nuorille, jos he olisivat itse nuoriso-ohjaajia. Monivalintatehtävän perusteella eläinten auttaminen oli monien ykkösvaihtoehto, toisena tuli eläinten oikeuksien puolustaminen ja kolmanneksi nousi eläinkahvila. Avoimeen kysymykseen moni nuori vastasi tuotantoeläimiin liittyvän tiedon levittämisen.

Tänään on meidän viimeinen työpäivä, joten kiitos paljon kaikille lukijoille ja hyvää kesänjatkoa!

 

Terveisin,

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön viestintäapulaiset