Alkuviikon tapahtumat

Hei, täällä viestintänuoret jälleen!

Maanantaina ahkerat puutarhanuoret kunnostivat Seikkailutalon ympäristöä haravoimalla ylimääräisiä lehtiä ja kitkemällä rikkaruohoja. Tiistaina he viimeistelivät Seikkailutalon pihan istuttamalla uusia kasveja vähän erilaisiin paikkoihin – kenkiin ja kanootteihin.

Eilen tiistaina 12.6. vietettiin Helsinki-päivää, minkä takia ympäri Helsinkiä oli järjestetty erilaisia aktiviteetteja ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Me käytiin haastattelemassa nuoria Kampin ympäristössä ja myöhemmin siirryttiin Esplanadin puistoon. Nuorilta kerättiin tietoa heidän unelmistaan uutta Laajasalon ympäristönuorisotilaa varten. Muutaman tunnin sisällä reilulta parilta kymmeneltä nuorelta saatiin haastatteluissa arvokasta tietoa.

Terveisin,

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön viestintäapulaiset