Kesätöitä Helsingin kaupungilta?

Kiinnostaisiko kesätyö merellisessä ympäristössä tai vaikkapa ekokahvilan pito? Haku Helsingin kaupungin kesätyöpaikkoihin on nimittäin alkanut! Haku tapahtuu osoitteessa helsinkirekry.fi. Haku päättyy 19.3.2018 klo 16.00.

Ympäristötoiminnnan nuorisotyöyksikkö hakee kesäksi 16-17-vuotiaita nuoria seuraaviin tehtäviin:

Kahvila-apulaisia Pop up ekokahvilaan:

Pop up ekokahvila on uusi konsepti ja nuoret työntekijät kehittävät kahvilan toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa. Pop up kahvilana toimii mm. kahvilapyörä.
4 tehtävää kesäkuulle (4.6. – 3.7.18)
4 tehtävää heinäkuulle (1.7. – 31.7.18):
Työpiste Laajasalon nuorisotalo (Koulutanhua 2). Kahvila toimii koko idän alueella.
Lisätiedot Nina von Gruenewaldt , nina.vongruenewaldt@hel.fi

 

Puutarhatoiminnan apuohjaajia:

Kurssi – ja leirikeskusten pihojen ja puutarhojen hoitotöitä, sekä syötävän puutarhan perustamista. Työhön sisältyy myös pienimuotoista eläinten hoitoa.
Meriharjun kurssikeskus (Uutelantie 32) toimii päätukikohta, mutta Östersundomin leirikeskus (Knutersintie 915), Vartiosaaren kesätoimintapiste (Hki 84) ja Seikkailutalo (Kallvikinniementie 10) ovat työnkohteina.
5 tehtävää kesäkuu (4.6. – 3.7.2018)
5 tehtävää heinäkuu (1.7. – 31.7.2018)

Lisätietoja tehtävästä antaa nuoriso-ohjaaja Johanna Ahtinen, johanna.ahtinen@hel.fi

 

Bengtsårin leirisaareen avustavia ohjaajia:

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hangon saaristossa, noin 120 kilometriä Helsingistä. Kesäkauden aikana saaressa on noin 60 leiriä, joissa on noin 2000 lasta ja nuorta ohjaajineen. Työympäristönä leirisaari on monipuolinen ja tarjoaa toiminnoissaan innostavia työtehtäviä maalla sekä merellä. Työpäivät eivät ole yksitoikkoisia tai rutiininomaisia.
Hakijan tulee olla leirihenkinen, sopeutuva ja oma-aloitteinen. Työjaksoina majoitutaan leirisaarella. Työ on kokopäivätyö, johon sisältyy mahdollisesti 1 viikonloppu. Leirisaaressa työskentely ei edellytetä erityisosaamista, mutta se vaatii hyvää asiakaspalvelua ja reipasta työotetta. Työ on vaativuudeltaan keskiraskasta.
Tulosta hakuilmoitus, jotta voit hakemusta kirjoittaessasi valita mieleisesi tehtävän!
Leirisaaren avustava ohjaaja:
Leirisaari täyttää 70 vuotta, jonka johdosta on pitkin kesää erilaisia ohjelmia ja juhlallisuuksia leiriläisten kanssa. Työtehtäviin kuuluu viikoittaisten juhlavuosiohjelmien järjestelyihin osallistuminen, sometus, valokuvaaminen jne. leirien ja leirisaaren arkisiin ohjelmiin ja työtehtäviin osallistuminen.
1 tehtävä heinäkuulle (1.7. – 31.7.2018)
1 tehtävä heinä-elokuulle (9.7. – 8.8.2018)
Puutarhatoiminnan avustava ohjaaja:
Kurssi – ja leirikeskusten pihojen ja puutarhojen hoitotöitä, sekä syötävän puutarhan perustamista. Työhön sisältyy myös pienimuotoista eläinten hoitoa ja leirisaaren arkisiin työtehtäviin osallistumista.
2 tehtävää kesäkuulle (4.6. – 3.7.2018)
Lisätietoja tehtävästä antaa Leiripäällikkö Jasu Saalasti , 050 559 1730 , jari.saalasti@hel.fi , arkisin ma-pe kello 9 – 12