Ympäristötoiminnan kotisivut

Näin vuoden alussa on taas aika muistutella, että seuratkaa kotisivujamme niin MunStadi:ssa kuin Facebookissa ja Instagramissakin. Pyrimme näkymään laajalti ja entistäkin paremmin sekä tiedottaa kaikista tulevista tapahtumista, kursseista yms.

Suunnitteilla on yhdistää yksille “kattosivuille” kaikki tarpeellinen tieto, jotta te asiakkaat, tietäisitte vieläkin paremmin mitä milloinkin kannattaa hakea ja mistä. Näin ollen eri talojemme omat kotisivut säilyisivät vain talotiedotukseen, joka on myös erittäin tärkeää!

Meillä tosiaan Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön kuuluu aika monta taloa aika laajalta alueelta. Itä-Helsingissä meiltä löytyy Laajasalon nuorisotila, Seikkailutalo, Meriharjun luontotalo & Uutelan kämppä sekä vielä idempää Östersundomin leirikeskus. Saaria meillä on kolme: Vartiosaari Laajasalon nuorisotalon lähistöllä, Granön leirisaari jonne lähdetään Vuosaaren satamasta sekä tietysti Hangossa sijaitseva Bengtsårin iso leirisaari sekä siihen kuuluvat pienemmän saaret.

Melkein ydinkeskustassa, Etu-Töölössä meillä on myös Pauligin huvila joka toimii järjestötalona ja omana keskusta-tukikohtanamme. Talolla toimivat myös Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry, Maan ystävät sekä Helsingin 4H-yhdistys.

 

Klikkaa sivuillemme: