Nuori! Tule suunnittelemaan hyväntekeväisyystoimintaa!

Teimme tänä vuonna Ruutikyselyn Reaktori-tapahtumassa sekä Laasalon että Sakarinmäen peruskouluilla. Tulokset olivat kaikkialla hyvin samansuuntaiset ja niiden mukaan noin 68%:lle nuorista eläinten hyvinvointi ja oikeudet ovat tärkeitä ja noin 53% vastaajista halusi toteuttaa hyväntekeväisyystoimintaa, eli auttaa eläimiä ja nuoria muualla maailmassa. Huikean hieno juttu!

Hyvän tekemisestä tulee itsellekin hyvä mieli ja me ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikössä haluamme toteuttaa hyväntekeväisyyttä ja auttamistoimintaa monin eri tavoin esimerkiksi järjestämissämme tapahtumissa ja toiminnoissa.

 

Etsimme nyt nuoria, joita kiinnostaisi suunnitella ja toteuttaa meidän kanssamme hyväntekeväisyystempauksia esimerkiksi ensi vuoden Reaktori-tapahtumassa ja muissa ympäristötoiminnan toiminnoissa. Jos kiinnostuit ota yhteyttä: johanna.ahtinen@hel.fi tai kati.honkanen@hel.fi tai puh. 0406318063