Cosplay-tapahtuma idyllisessä Meriharjussa 24.9.2017!

Tervetuloa Meriharjun luontotalolle Uutelaan, Vuosaaren läheisyyteen!

Meriharjun yli 100-vuotias jugend-huvila muuttuu cosplay näyttämöksi sunnuntaina 24.9.2017, klo 12 – 17.00.

Cosplay, lyhennetty sanoista ”costume play” (jap. コスプレkosupure, suomalaisittain cossaus), eli pukuilu, on harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat manga-, anime-, sarjakuva-, peli– tai elokuvahahmoiksi. Cosplayn juuret ovat Yhdysvaltain scifi-tapahtumissa, mutta nykymuodossaan se on rantautunut länteen Japanista, missä se on verraten suosittua ja josta suurin osa cosplay-pukujen hahmoista lainataan. (Wikipedia).

Mukaan saa tulla kuka tahansa cossauksesta eli cosplaysta kiinnostunut, ikäsuositus 10-25v. Tapahtuma on osa Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön Ruuti toimenpiteitä, jossa nuoret saavat päättää mihin he haluavat rahaa asuinalueellaan budjetoida ja nuoret ovat mukana myös suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Ohjelmassa on ainakin työpajoja, vaihtotori (saa tuoda omia tavaroita esim. sarjakuvakirjoja, vaatteita yms. ja ottaa mukaansa jotain uutta), teeman mukaista ruokaa sekä valokuvausmahdollisuus!

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Johanna Ahtinen

johanna.ahtinen(at)hel.fi

puh. 040 6318 063

 

Tarkemmat tulo-ohjeet:

Perille löydät ottamalla Vuosaaren metroasemalta, Columbuksen puolelta laiturista 15 bussin numero 90. Bussilla pääset viidessä minuutissa Aurinkotuulenkadulle Uutelaan, josta kävelyä on ihanan metsäpolun kautta noin 1,5 kilometriä Meriharjun luontotalolle. Löydät polun helposti kävelemällä Kahvila Kampelan ohi, jonka vasemmalta puolelta alkaa luontopolku ja huomaat myös pääopastetaulun. Kävelyyn kannattaa varata 15 – 20 minuuttia itsestä riippuen. Meillä on pihassa myös muutamia autopaikkoja.

Kuva: Roope Niemi