Ympäristötoimintaa Reaktorissa!

Tänä vuonna Reaktorissa on luontobasaari, jossa pääsee muun muassa tekemään ihanaa ympäristöystävällistä luonnonkosmetiikkaa, matkaamaan Arktikselle Greenpeacen VR-lasien avulla, kohtaamaan pelkojaan Korkeasaaren torakkakypärän muodossa, osallistumaan retkeilyfiiliksiin ja kilpailuun, jossa arvotaan palkintoja joka ilta, istuttamaan taimia ja nautiskelemaan luonnonläheisestä tunnelmasta sekä tutustumaan ja ilmoittautumaan ympäristötoiminnan mielenkiintoiseen tarjontaan! Tule kysymään lisää, jos kiinnostaisi esimerkiksi olla mukana tekemässä Beach Partya Laajasaloon, osallistua urbaanille löytöretkelle, liittyä nuorten ympäristövaikuttajien ryhmään…

Luonnonkosmetiikka työpajan aukioloajat ja tehtävät tuotteet:

ke 13-16 koivuiset kylpypussit

17-20 ihana suklainen huulirasva

 

to 13-16 mustikkainen kasvonaamio

17-20 ranskalainen kauneusvoide

 

pe 13-16 tehokas flunssavoide flunssan karkoitukseen

17-20 raikastava kylpysuola

Huom! Työpajat on tarkoitettu yli 11-vuotiaille nuorille!