Urbaani löytöretki Töölönlahdella to 19.1.

Tervetuloa urbaanille löytöretkelle kokemaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sellaisia kaupunkiseikkailuja ja elämyksiä, jotka teitä inspiroivat! Mukaan ovat tervetulleita kaikki 14-19 -vuotiaat nuoret.

Seuraava tapaaminen on torstaina 19.1.2017. Tapaamme Kiasman edessä klo 17, josta lähdemme kiertämään Töölönlahtea. Matkan varrella teemme erilaisia luovuuteen ja havainnointiin virittäviä harjoituksia. Löytöretkelle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tapaaminen on osa Meriharjun luontotalon ja Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen ympäristötoiminnan yksikön uutta projektia, jossa ideana on mahdollistaa uudenlaisia, luovia, osallistavia sekä jännittäviä tapoja kokea kaupunkia ja kaupunkiluontoa. Projekti tulee kestämään puolisen vuotta, mutta voit hypätä mukaan missä vaiheessa tahansa. Voit tulla mukaan yhden tai useamman kerran, sitoutumista ei vaadita. Tulevat tapaamiskerrat sovitaan yhdessä ja mahdollisuutena on toteuttaa teidän kiinnostuksenne mukaan erilaisia tempauksia, retkiä tai muita ideoita!

Yhteystiedot:
johanna.ahtinen@hel.fi
040 631 8063