Perinnejoulutunnelmia & Vuosaaren joulupolku 11.12.2016

 

Meriharjun luontotalolla saatiin taas nauttia perinteisestä joulutunnelmasta sunnuntaina!

Yhteisvoimin Ympäristötoiminnan ja Vuosaaren nuorisotyöyksiköt järjestivät luontotalon tiloissa perinneaskartelua ja mahdollisuuden tutustua Meriharjun yli satavuotiaaseen huvilaan.

Tarjolla oli myös yrttiteetä, itsetehtyä siemennäkkileipää ja porkkana sekä hernetahna levitteitä. Näiden toimintojen pyörittämisestä vastasivat nuoret jotka olivat palkattu Vuosaaren nuorisotyöyksiköstä hommaa hoitamaan.

 

Pöytä koreaksi!

Pöytä koreaksi!

 

Meriharjun luontotalon väki olimme sisustaneet vanhan puuhuvilan tunnelmaiseksi, ja kävijät pääsivät tutustumaan talon historiaan sekä nauttimaan herkkuja joulutunnelmissa. Kävijöitä päivän aikana oli reilut 160 ja joulupolulla väkeä oli varmasti vieläkin enemmän, sillä sää oli mitä mainioin pieneen ulkoiluun!

Perinteeksi muodostunut Vuosaaren joulupolku järjestettiin viidettä kertaa Uutelan ulkoilualueella ja sen hienoilla luontopoluilla, jossa on päivän aikana ollut toimintapisteitä.

Polulla oli tänä vuonna paljon enemmän mahtavia toimintapisteitä, uusia salaisuuksia ja yllätyksiä! Lisätietoa tapahtumasta voit lukea täältä.

Tapahtuma oli kerrassaan ihastuttava ja luontotalolla oli todella hyvä meininki. Reseptit tarjolla olleisiin siemennäkkäreihin ja ihaniin tahnoihin täällä.

Kuvia tapahtumapäivästä:

 

Ihanaa joulunajan odotusta toivottaa,

Ympäristötoiminnan & Vuosaaren nuorisotyöyksikön väki