Muistathan varata käyttövuorosi vuodelle 2017 ajoissa!

Käyttövuorohakemukset tulee palauttaa torstaina 15.9.2016 eli jo alle kahden viikon päästä, pääset tästä varausohjeisiin. Olemme lisänneet Uutelan kämpän sivuillemme tuoreiden kuvien kera, käy tutustumassa!

Tiloja voi varata kurssi – ja leiritoimintaan sekä yksittäisiin tapahtumiin/tilaisuuksiin

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille sekä koululaisryhmille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Löydät hinnoittelun täältä. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Kuluvan vuoden tiloja voi tiedustella soittamalla tai laittamalla sähköpostia: puh. (09) 310 89109 / Ulla Kajaluoto, ulla.kajaluoto(at)hel.fi.

Meriharjun luontotalo on Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen toimipaikka, joka on erikoistunut luonto- ja ympäristöasioihin. Luontotalo tarjoaa elämyksiä, oivalluksia ja voimaantumista luonnossa.

Toimintaa toteutetaan seuraavin tavoin:

  • Lasten ja nuorten ympäristökasvatus; luontokoulutoiminta yhteistyössä opetusviraston kanssa
  • Nuorisoasiainkeskuksen työntekijöiden koulutus ympäristökasvatuksessa ja ekologisessa elämäntavassa
  • Kansalaistoiminnan ja helsinkiläisten järjestöjen tukeminen tarjoamalla tiloja ja yhteistyömahdollisuuksia
  • Osallistuminen tapahtumiin tuomalla niihin ekonäkökulmaa

 

Luonnonharrastusterveisin,

 Meriharjun henkilökunta