Itämeriprotesti lauantaina!

Lauantaina 27.8.2016 Lasten ja nuorten itämeriprotesti puhtaamman Itämeren puolesta! Tapahtuma alkaa klo 12 yhteisellä marssilla Senaatintorilta Kansalaistorille. Ohjelmassa vaikuttamista ja hauskanpitoa! Mukana muun muassa Natur & miljö, Nk, Harakka ja Luontoliitto.

Osallistu myös kilpailuun:  Julkaise instagramissa itämeriselfie, hauska kuva päivästäsi itämeren äärellä tai kuva teosta, jonka olet tehnyt Itämeren hyväksi. Kerrothan kuvatekstissä mitä olet tehnyt edistääksesi Itämeren suojelua. Paras kuva ja teko palkitaan sekä lisäksi arvomme yhden yllätyspalkinnon. Palkintona muun muassa lahjakortteja IHA Linesin Helsinki risteilylle! 😎
Täältä saa vinkkejä mitä voit itse tehdä Itämeren hyväksi:

http://www.syke.fi/download/noname/%7B3E81E1B8-FEA8-42A6-9E01-FBF24C9AEFFC%7D/104149

Julkaise kuvasi hashtagilla #itameriprotesti tai#ostersjoprotest viimeistään 25.8. mennessä.